BejelentésParád idegenforgalmi és turisztikai látványosságai, szolgáltatásai
A látnivalókat képen is megnézheted, de a beszélgetéseket semmi sem pótolja.

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.


 

Erzsébet Park Hotel***Superior


Cím: H-3244 Parádfürdő, Kossuth Lajos út 372.


GPS: 47.925631, 20.05904


Telefon: 06 36/ 444 044


Fax: 06 36/ 544 170


E-mail: info@erzsebetparkhotel.hu

Web: www.erzsebetparkhotel.hu

 

Az Erzsébet Park Hotel***Superior hazánk egyik legvadregényesebb táján, a Mátrában, Parádfürdőn található, Budapesttől 110 km távolságra, Gyöngyös és Eger között félúton. Az érezhetően tiszta, kellemes levegő; az egyedülálló erdei közeg; a település nyugalma és a szálloda nívója együttesen garantálja azt, hogy vendégeink tényleges feltöltődésben részesülhessenek. Egy hely, ahol a múlt varázsa, a jelen kényelme és a természet gyönyörködtető látványa várja az ide látogató kedves Vendégeinket.
Ha kikapcsolódásra, pihenésre, wellness-re vágyik, vagy ha konferencia helyszínt keres, akkor látogassanak el a festői szépségű Parádfürdőre. 

A XIX. század második felében a parádi fürdők már nagyvilági fürdőhelynek számítottak, ezért a vendégek növekvő száma miatt szükség volt a fogadóhelyiségek bővítésére, melynek egyik épülete volt az Erzsébet Szálló, melyet 1893-ban nyitottak meg. A Szálló a nevét Károlyi Gyula lányáról, Erzsébetről kapta, akárcsak a Zsuzsanna-lak, mely még 1854-ben elkészült. A II. világháborút követően SZOT Szanatóriumként működött az épület, a SZOT vagyon felosztása után pedig önkormányzati tulajdonba került, melyet a jelenlegi tulajdonos vásárolt meg és újított fel.


2002. februárjában megújult külsővel-belsővel nyílt meg a három csillagos szálloda három hektár szabad zöldövezeti területtel. 42 szobában fogadja a vendégeket. 2006-ban átalakul. 2008-ban kerül átadásra az új szállodarész, mely a Zsuzsanna-lak helyén épült, itt kapott helyet egy újabb welness részleg és a Mofetta (szén-dioxid szárazfürdő szolgáltatás) és további szobák is.


 

 

Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!