BejelentésParád idegenforgalmi és turisztikai látványosságai, szolgáltatásai
A látnivalókat képen is megnézheted, de a beszélgetéseket semmi sem pótolja.

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

MÁTRA JÖVŐJE TURISZTIKAI EGYESÜLET


 

A Mátra Jövője Turisztikai Egyesület azzal a céllal alakult, hogy összefogja a térségben a turisztikában érdekelteket egy olyan szervezetbe, ahol az önkormányzatok, a vállalkozói szféra és a magánszemélyek együttesen tudnak tenni a Mátra jövőjéért. Alakulásukkor fontosnak tartották, hogy a turisztikában érdekeltek között legyen megfelelő információ áramlás, megismerjék egymás tevékenységét, a kiaknázatlan lehetőségekre alapozva új programokat hozzanak létre.


Egységes adatbázis létrehozásával erősítik a mátrai civil szféra szereplőit, ösztönzik újak alakulását. Egy erős, sokrétű mátrai civil hálózat példaértékű lehet más térségek számára, hiszen ez a turizmuson túlmutatva az itt élők mindennapjait is befolyásolhatja, segítve és támogatva őket.Az Egyesületnek Parád Önkormányzata is tagja, és remélhetőleg a közeljövőben számos szervezet és magánszemély is csatlakozik majd.


Bővebb információ:


Mátra Jövője Turisztikai Egyesület

 

Adószámuk, ahová az 1 %-os felajánlásokat várják:


18590180-2-10
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!